FÖRI Felnőttképzési Központ

Rendészeti képzés
 
2014-ben indult a FÖRI Felnőttképzési Központjának képzési tevékenysége. 
 

2020. júniusáig 14 közterület-felügyelő képzési csoport fejezte be tanulmányait, 2014. szeptembere óta 200 résztvevő szerezte meg a közterület-felügyelő végzettséget tanfolyamainkon. Az elmúlt hat évben szerzett tapasztalatok alapján a FÖRI olyan képzési és módszertani központtá vált, ahol a rendészeti területen dolgozni kívánó résztvevők a szakma tapasztalt képviselőitől szerezhetik meg a legkorszerűbb ismereteket.

Intézményünk a FÖRI által indított közterület-felügyelő tanfolyamok résztvevői számára kiváló tárgyi feltételeket biztosít, modern, informatikai eszközökkel felszerelt oktatóteremmel, tornateremmel rendelkezik, korszerűen felszerelt, modern helyszínen, a Rendészeti Igazgatóság belvárosi központjában vizsgaközpontként biztosítja a komplex szakmai vizsga lehetőségét is.

 
Oktatási Központunk feladatai: 
  • Közterület-felügyelők szakmai képzése
  • Egyéb képzések, tanfolyamok szervezése
A közterület-felügyelő tanfolyamon oktatók a rendészeti terület kiváló gyakorló szakemberei, ezért speciális naprakész tudást tudnak átadni a résztvevőknek, amelyek garantálják a sikeres vizsgázást. A képzés során a résztvevők az elméleti órákon kívül több hetes gyakorlati képzésen vesznek részt. Intézményünk kiváló infrastrukturális és személyi feltételeket biztosít a speciális foglalkozáshoz, ahol kényszerítő eszközök használatával ismerkednek a résztvevők, rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyek szükségesek az eredményességhez. Intézményünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a tanfolyamon résztvevőket felkészítse a közterület-felügyelő munka felelősségteljes végzésére.
 
 
A tanfolyami résztvevők többsége ma a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság munkatársa.
 
Intézményi engedélyszám: E-000340/2014